All
Актуални новини [40]Събития [0]
Опозиционни съветници стартират подписка за промяна на правилника в Общински съвет - Бургас
25.06.2013 | Прегледи: 563 - Актуални новини

Опозиционните групи в Общински съвет-Бургас ще инициират промяна в правилника на работа на местния парламент. Предложението бе на БСП и получи подкрепата на Средна европейска класа/СЕК/ и НФСБ.Прочети »

Диана Колчева от ПП Средна европейска класа: Очакваме да заработи новия закон за туризма
21.04.2013 | Прегледи: 716 - Актуални новини

Заетите в туристическия бранш са в очакване да заработи новият закон за туризма, който бе приет в края на мандата на 41- то Народно събрание, заяви пред „Фокус” Диана Колчева, председател на Съвета по туризъм в Черноморец и член на Изпълнителния комитет на ПП Средна европейска класа.Прочети »

За бунтарите Златина Пенчева и Георги Манев няма място на официалните дебати
19.04.2013 | Прегледи: 823 - Актуални новини

Бургазлийката, която оглави протестите на българите в Лондон, а после се върна в родината, за да оглави и бургаската гражданска листа ДГИ – Златина Пенчева, не успя да стигне до трибуната за дебата на една от водещите национални телевизии.  Микрофоните и местата се оказаха недостатъчни и за още един водач на бунтарите – Константин Бачийски, който е начело на ПП Средна европейска класа. Бачийски и националният лидер на ПП СЕК Георги Манев се опитаха да убедят водещия да им даде думата горе, но организаторите бяха непреклонни.Прочети »

Корпоративният данък до 12 000 лв. да е необлагаем за новостартиращи фирми за срок от 3 години, предлага СЕК
18.04.2013 | Прегледи: 720 - Актуални новини


Нужни са конкретни мерки за съживяване на малкия и среден бизнес, категоричен е водачът на листата на партията в Бургас Константин Бачийски

„Експертите на СЕК определихме този минимален праг от 12 хиляди лева. Ако той е много по-висок, би бил предпоставка за заобикаляне на закона.Големите компании биха създали паралелни структури и за да се възползват законово от облекченията Но при тези параметри нито един съществуващ бизнес, не би използвал този начин за облекчение, защото годишното поддържането на една фирма - счетоводство, осигуровки и др. разходи би струвало много повече от евентуалната икономия. Затова тази мярка би отишла точно там където е необходима да помогне, без излишно да застрашава приходите в бюджета. Друго предимство освен положителния ефект е и лесното и изпълнение и администриране.

Прочети »

СЕК тръгва на избори с ножици в ръце, ще режe на парчета корупцията и кукловодите в политиката
08.04.2013 | Прегледи: 738 - Актуални новини

В Бургас водач на листата на СЕК е един от най-дейните и конструктивни местни общински съветници Константин Бачийски. Той и всички негови съпартийци застанаха с ножици в ръце с мотото „Ако и Вие искате да отрежете нещо, да го направим заедно”

Партия "Средна европейска класа" тръгва със студенти, творци, бизнесмени и борци против корупцията в листите си към парламентарните избори на 12 май. В Бургас водач е един от най-дейните и конструктивни общински съветници Константин Бачийски, който е и успешен бизнесмен. Много широко се отвори социална ножица между бедни и богати, липсва стабилна средна класа и това е един от основните проблеми на българското общество.
Прочети »

Константин Бачийски е водач на листата на СЕК за Бургас
06.04.2013 | Прегледи: 830 - Актуални новини

Константин Бачийски е водач на листата на СЕК за Бургас
Той е един от най-активните общински съветници. Определян е за политическото откритие на този местен парламент.


Прочети »

Георги Манев регистрира СЕК за вота, засега ще се явява самостоятелно
26.03.2013 | Прегледи: 796 - Актуални новини

Георги Манев регистрира СЕК за вота, засега ще се явява самостоятелно

ПП Средна европейска класа, която бе създадена в Бургас през 2007 г. се регистрира днес за участие в парламентарния вот с 16 078 подписа. Документите бяха внесени от националния водач Георги Манев.
Прочети »

Константин Бачийски дарява заплатите си за обучение на местни лекари във Франкфурт на Одер
25.03.2013 | Прегледи: 781 - Актуални новини

Константин Бачийски дарява заплатите си за обучение на местни лекари във Франкфурт на Одер.
Интервю за flagman.bg
Прочети »

Съветник от СЕК откри инвеститора на Бургасленд в мазе в Лондон
23.03.2013 | Прегледи: 702 - Актуални новини

Общинският съветник от СЕК Константин Бачайиски направи свое проучване и стигна до невзрачна къщичка в Лондон, в която е регистрирана фирмата „Robinson Leisure Developments PLC – очакваният мощен инвеститор наБургасленд в парк „Езеро”.Прочети »

Интервю на Константин Бачийски за високите данъци в Бургас
18.03.2013 | Прегледи: 853 - Актуални новини

Константин Бачийски: Таксата смет за бургазлии е сред най-високите в страната, трябва да я намалим, за да може бизнесът да си отдъхне!

Интервю за Flagman.bg
За високите данъци в Бургас, за разкритията по сделката с Парк Езерото и други интересни въпроси.Прочети »

Кметът на община Средец посъветван да спретне арест на кметицата на с. Дебелт
15.03.2013 | Прегледи: 816 - Актуални новини

Вчера вечерта, докато Общинският съвет и Жабов заседаваха в залата на кметството за да приемат бюджет 2013, сградата бе щурмувана от протестиращи граждани, които поискаха оставката на екипа му, както и разпускането на Общинския съвет, който пък се бил превърнал в корумпиран придатък на кмета. Основното ядро от протестиращи бе дошло с два  автобуса от най-голямото село на общината – Дебелт, водено от кметицата Иванка Ангелова. Тя, националният лидер на партия Средна европейска класа Георги Манев и партия Национален фронт за спасение на България, бяха организаторите на митинга в центъра пред кметството.Прочети »

НФСБ, СЕК и народът обсаждат тази вечер кмета на община Средец, вдигнал два пъти заплатите на екипа си
14.03.2013 | Прегледи: 733 - Актуални новини

Партия СЕК, която е един от организаторите на недоволството, също има свои представители в местния парламент – Димитър Янков и Динко Цъцаров, както и представители в общинската администрация, сред които и зам. кметът Николина Дамбулова.Прочети »

« 1 2 3 4 »